Välkommen till Motala Bilpartner AB!

Vår grundidé bygger på försäljning av bättre begagnade & svensk-sålda bilar till riktigt schyssta priser.

Vi har funnits på marknaden sedan milleniumskiftet. Efter många år i branschen har vi lyckats knyta till oss de bästa av kontakter vilket har medfört ett stort utbud, hög kundnöjdhet och alltid slagkraftiga prissättningar.

Vi köper, säljer, byter och förmedlar fordon i alla prisklasser. Våra kunder är både företagare och privatpersoner och dom bor egentligen vart som helst i Sverige, och ibland till och med utomlands. Vi jobbar varje dag för att på bästa tänkbara sätt leverera schyssta och förtroendegivande affärer.
Motala Bilpartner är stolta medlemmar i MRF (Motorbranschens Riksförbund) som alltid varit, och alltid kommer att vara organisationen för den seriösa delen av bilbranschen. MRF ställer höga krav på oss som medlemmar – detta främst när det kommer till affärsmannaskap, miljö, kvalitet, garantier och kompetens.

Vi ser inte kunden enbart som en bilaffär – utan början på en lång och god affärsrelation där du som kund kommer tillbaka med glädje och tillit.

Motalabron som återfinns i vår logotyp är vacker, det är också stadens två radiomaster. Bara det kan vara värt ett besök. Tänk er, dubbelt så bra som Paris.

Välkomna!