Våra Tjänster

[cs_content][cs_section bg_color=”#ffffff” parallax=”false” separator_top_type=”none” separator_top_height=”50px” separator_top_angle_point=”50″ separator_bottom_type=”none” separator_bottom_height=”50px” separator_bottom_angle_point=”50″ class=”cs-ta-center” style=”margin: 0px;padding: 45px 0px;border-style: solid;border-width: 0px 0px 1px;border-color: #e5e5e5;”][cs_row inner_container=”true” marginless_columns=”false” style=”margin: 0px auto;padding: 0px 7%;”][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”1/1″ style=”padding: 0px;”][x_custom_headline level=”h2″ looks_like=”h2″ accent=”false” class=”man”]Våra tjänster[/x_custom_headline][x_line style=”border-top-width: 1px;”][cs_text]Vårt största affärsområde är sedan tidernas begynnelse vår bilförsäljning. Vi köper, säljer, byter och förmedlar alla typer av fordon. Dessutom är vi en fullservice-verkstad med många års erfarenhet. Det finns inga begränsningar i vilka typer av jobb vi kan utföra i våra nyrenoverade lokaler.[/cs_text][/cs_column][/cs_row][/cs_section][cs_section bg_color=”#ffffff” parallax=”false” separator_top_type=”none” separator_top_height=”50px” separator_top_angle_point=”50″ separator_bottom_type=”none” separator_bottom_height=”50px” separator_bottom_angle_point=”50″ class=”cs-ta-center” style=”margin: 0px;padding: 45px 0px 0px;border-style: solid;border-width: 0px 0px 1px;border-color: #e5e5e5;”][cs_row inner_container=”true” marginless_columns=”false” style=”margin: 0px auto 45px;padding: 0px;”][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”1/3″ style=”padding: 0px;”][x_custom_headline level=”h2″ looks_like=”h2″ accent=”false” class=”man”]Verkstad[/x_custom_headline][x_line style=”border-top-width: 1px;”][cs_text class=”cs-ta-left”]

Hos oss får du hjälp av erfaren och kunnig personal. 
Vår verkstadspersonal har över 20 års kompetens i branschen.
Oavsett om din bil inte gick igenom besiktningen eller är i behov av ett hjulskifte så kan du vända dig till oss i alla lägen. Vår verkstad håller hög kvalitet och uppfyller de krav som finns på en riktig verkstad, utan att påverka priset. Du har väl inte missat våra tjänster?
– Service
– Reparation
– Kamremsbyte
– Kopplingsbyte
– Turbo m.m.
– AC-Service
– Bildiagnostik
– Däck & Fälgverkstad
– Ljusinställning
– Hjulinställning

Vi använder endast reservdelar av hög kvalitét, original- eller eftermarknadsdelar, Bosch, Monroe, Mann, Mobil1, Textar, Walker m.fl.
.

[/cs_text][/cs_column][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”1/3″ style=”padding: 0px;”][x_custom_headline level=”h2″ looks_like=”h2″ accent=”false” class=”man”]Bilförsäljning[/x_custom_headline][x_line style=”border-top-width: 1px;”][cs_text class=”cs-ta-left”]Vår grundidé bygger på försäljning av bättre begagnade & svensk-sålda bilar till marknadens mest pressade priser. Dessutom med garanti. Vi har funnits på marknaden sedan milleniumskiftet. Efter 17 år i branschen har vi lyckats knyta till oss de bästa av leverantörer vilket har medfört ett stort utbud till riktigt låga priser. Vi ser inte kunden enbart som en bilaffär, utan början på en lång och god affärsrelation där kunden kommer tillbaka med glädje och tillit. Med en ständig fokus på service, samtidigt som vi jobbar stenhårt med att hålla priserna på våra produkter humana har vi idag över 4500 nöjda kunder. Vi tar ingenting för givet, och fortsätter att jobba vidare med vår support, allt för att du som kund skall känna dig trygg vid ett köp av oss.
Glöm inte att vi förmedlar bilar i alla priserklasser också – det är hur enkelt som helst för dig som kund. [/cs_text][/cs_column][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”1/3″ style=”padding: 0px;”][x_custom_headline level=”h2″ looks_like=”h2″ accent=”false” class=”man”]Däck & fälg[/x_custom_headline][x_line style=”border-top-width: 1px;”][cs_text class=”cs-ta-left”]

Däck och fälg köper du hos oss.
Om du så söker lågpris-däck, eller de absolut mest prestigefyllda. Vi har allt, till marknadens mest pressade priser. Med över 20 år i branschen vågar vi kalla oss specialister inom området. Vi erbjuder däckservice, hjulinställning och däckförvaring av dina sommar- och vinterhjul. Betalningen är dessutom förmånlig via Autoexperten kortet.

Däckhotell – inte bara däckförvaring utan så mycket mer
Vi rengör dina däck, kontrollerar mönsterdjupet och ser till att de är fria från vägsalt och andra föroreningar. Däcken förvaras torrt och mörkt, allt för att de ska hålla så länge som möjligt. Däckskiftet utförs av våra professionella medarbetare som ser till att däcken sitter som de ska.

Tidbokning för däckskifte
Som kund i vårt däckhotell behöver du inte hålla reda på när det är dags att skifta däck. Det gör vi åt dig. I god tid innan skickar vi ut en automatisk tidsbokning. Och om tiden inte passar kan du lätt boka en ny genom att ta kontakt med oss.
Vi tar hand om dina däck.
– Så du får tid över till annat.
.

[/cs_text][/cs_column][/cs_row][cs_row inner_container=”true” marginless_columns=”false” style=”margin: 0px auto;padding: 0px;”][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”1/1″ style=”padding: 0px;”][x_image type=”none” src=”https://motalabilpartner.se/wp-content/uploads/2017/01/MotalaBilpartner200x.png” alt=”Placeholder” link=”false” href=”#” title=”” target=”” info=”none” info_place=”top” info_trigger=”hover” info_content=”” class=”man”][x_gap size=”50px”][/cs_column][/cs_row][/cs_section][/cs_content]